Barion Pixel

Élj stresszmentesen, mozogj fájdalmak nélkül, ébredj kipihenten és táplálkozz egészségesen!
– Ebben segít az Akadémiám!

Minden napod
egy trauma?

Magad sem tudod mikor
volt utoljára egy nyugodt
perced. Állandóan nyomás
nehezedik rád az üzleti
életben. Stresszmenedzsment módszerem segít abban,
hogy hogyan tudod kezelni
a felmerülő nehézségeket.

A nyugodt éjszaka
csak egy álom?

Gyakran felébredsz,
állandóan kialvatlanul
indulnak a napjaid?
Vérnyomásod ingadozó?
Komplex programom segít
, hogy kiegyensúlyozottá
váljanak nem csak
a nappalok, az estéid is.

Minden mozdulat
fájdalommal jár?

Nem tudod kihasználni teljesítő képességed maximumát. Az ülő életmódtól sajognak az izületeid. Mozgás – és légzésterápiás módszerrel újra fájdalommentesek lesznek mindennapjaid.

Átfogó folyamatosan frissülő előfizetői felület. Nem szükséges minden leckét elvégezned. Kezd a számodra leginkább értékes kurzussal. Témákra és modulokra bontott folyamatosan frissülő olyan tartalmak, amit máshol nem találsz meg a piacon. A folyamatos support az összes kérdésedre megadja a választ.

Zsidákovits Péter

Erőnléti edző, Buteyko
Clinic instruktor, masszázsterapeuta

Célom, hogy minél több embernek megtanítsam azt, hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet a mindennapi életben és induljanak el egy egészséges, optimális élet felé! 2014-ben kezdtem edzői pályafutásomat. Elvégeztem a Thor FMT Level I-es képzést, 2016-ban kezdtem teljes állásban edzőként dolgozni. Jelenleg Százhalombattán a G1 Sportközpontban tartok személyi és csoportos erőnléti edzéseket. Mellette Gyógy- és Sportmasszőri végzettséggel rendelkezem, ennek köszönhetően elmozdultam rehabilitáció irányába is, ezáltal egy még komplexebb és minőségibb szolgáltatást tudok nyújtani mindenkinek, aki hozzám fordul segítségért. 2019 Novemberében elvégeztem Magyarországon elsők között a Buteyko Clinic Instruktori képzést, hatalmas felismerést adott, hogy a légzés optimalizálásával mennyi pozitív hatást lehet elérni egy ember életében!

Olyan emberekkel dolgozom együtt online és személyesen, akik komoly elhatározás után döntöttek úgy, hogy a programom hatására megváltoztatják az életüket.

Végig kísérlek
az úton

Egészséges
mentalitás (Mindset)

Több idő arra, ami valóban fontos

Harmonikus,
nyugodt közérzet

Könnyed
mozgás, sportolás

Fejlődés a saját ritmusod szerint

Személyre szabott komplex szolgáltatás, amivel otthonodban teremtheted meg az egyensúlyt az életedben. Minden ügyfelemnek a számára megoldást jelentő programot állítom össze, így pontosan ott érünk el magaszintű fejlődést, ahol igazán szükséged van.

Meggyőződéssel hiszem, hogy a módszereim egyedülállóak és el tudják érni a kívánt hatást. Tudom, hogy számos hétköznapi problémára tudok megoldást adni – De azzal is tisztában vagyok, hogy nem mindenkinek és nem minden esetben erre a programra van szükséged.
Számomra az ügyfeleim elégedettsége a legfontosabb Minden esetben kérek visszajelzéseket tőlük arról, milyennek értékelik a közös munkát – nézd, miket mondtak rólam!
Számomra az ügyfeleim elégedettsége a legfontosabb Minden esetben kérek visszajelzéseket tőlük arról, milyennek értékelik a közös munkát – nézd, miket mondtak rólam!
Mindig is szkeptikus voltam az egyes légzési gyakorlatokkal kapcsolatban, úgy hittem, hogy én már csak tudom hogyan kell helyesen lélegezni. Nehéz volt azzal szembesülni, hogy semmit nem tudok a helyes légzésről, amíg nem találkoztam Petivel. Rámutatott arra, hogy eddig nagyon is helytelenül "vettem a levegőt". Miután átvettük a légzési technikákat, mind a közérzetem, az erőnlétem és az állóképességem is sokat fejlődött mindez 4 (!) hét alatt! És ez még csak a kezdet 🙂 Én mindenképpen arra kérném azokat akik olvassák majd ezt az értékelést, hogy mindenképp gondoljatok bele mennyivel lehet teljesebb az életetek, ha a megfelelő technikákat sajátítjátok el és végre igazán fellélegezhettek
Péntek Zoltán
Edzés alatti túlterheltség miatt, szakadásszerű sérülésem volt a bicemszemben. Fura, kellemetlen érzést adott amikor bármire használtam a karom (vezetés, könnyebb fizikai munka), ki kellett hagynom az edzéseket. Péter már 1 alkalom után is képes volt enyhíteni, javítani a sérülésen, azóta vissza tudtam térni az edzéseimhez. Csak ajánlani tudom.
Orosz Balázs
Maximális odafigyelés profi szakmai háttér! Szeretek hozzád járni!Nagyon örülök hogy megismertelek.
Gyöngyi Dubecz
Péter mindig odafigyel az egyéni adottságaimra, ha valamelyik gyakorlat kellemetlen, akkor mást talál ki számomra, ha pedig néha meghúzom valamimet, azt helyben orvosolja a teremben 😊 Minden egyes alkalom után izomlázam van, csak ajánlani tudom
Fehér Veronika

Szeretnék neked bemutatni néhány meglepetést, amiket díjtalanul biztosítok neked a közös munka során. Készen állsz?

Két hetente kérdezz-felelek hívások
Értékes tanulmányok, elméleti ismeretek
Havonta webinar vendégelőadókkal
Zárt Facebook csoport, ahol mindig kérdezhetsz, friss információkat kapsz!
Ha összeadod a fenti számokat, akkor láthatod, hogy ajándékod összértéke:
350.000 Ft
Buteyko Clinic 5 hetes személyre szabott program személyesen és online
Több 60 edzésvideó és tanácsadás
Az iparágban egyedülálló közösség
Az akadémia összértéke:
480.000 Ft

Havidíjas konstrukció

4990Ft /Hónap

Éves konstrukció

48.990Ft /Év

Soha nem lesz igazán aktuális, mindig van valami! De úgy gondolom az egészségedet nem halogathatod! Rajtad múlik mikor van számodra a most!

A kurzusokat a saját tempódban tudod végezni, úgy hogy ki sem kell tenned a lábadat a lakásból. Ettől függetlenül érdemes hetente többször is foglalkoznod az egészségeddel és a leckéket folyamatosan végig csinálni.

Megértem, hogy egyszerre a teljes téves csomag nagyobb befektetés a számodra. Ebben az esetben a havidíjas konstrukció megoldást jelent a számodra. Mindösszes  két mozijegy + a pop corn áráért egy teljes életmódváltás. Így már nem is olyan rossz ár nem igaz ?

Külön ügyeltem arra, hogy a videókban elhangzottakat könnyen be tudd építeni a mindennapjaid során.

2020
X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!